Kristus liv

 

 

 

KRISTUS LIV

 

Några visionärer har givits visioner ur Kristus liv som avslöjar detaljer som inte bevarats i Nya Testamentet. I det förflutna gjordes sådana avslöjanden t.ex. till St. Elizabeth of Schoenau (1127? – 1164), St. Bridget of Sweden (1303 – 1373), Venerable Mary of Agreda (1602 – 1665) och Anne Catherine Emmerich (1774 – 1824). (Anne Catherines uppenbarelser inspirerade Mel Gibson att göra filmen ”The Passion of The Christ” ö.a.)

 

Historien om Jesus barndom har avslöjats för Gianna Talone Sullivan, och är publicerad under titeln ’My Hidden Life, by Our Lord Jesus Christ, to Gianna Talone Sullivan’. Dessutom, Jesus sade till Maureen Sweeney-Kyle: ”Barn, Jag önskar berätta fakta för dig om Mitt Lidande och Död som hittills har förblivit dolda. Jag skall avslöja dessa saker för dig i Conversations with Divine Love på fredagar under fastan. Sedan kommer Jag att be dig att trycka den första volymen av Conversations” (Feb. 19, 2005)

 

Vicka i Medjugorje har dessutom givits en redogörelse för den Välsignade Jungfruns liv, men den har inte publicerats ännu. (The Queen of Peace Visits Medjugorje, by Joseph Pelletier, A.A., Appendix 4.)

 

(Här kan jag inte låta bli att nämna Maria Valtortas visioner om Jesus liv. De börjar med Joakim och Anna och Marias födelse, och slutar med Marias upptagande i himlen. De hette i 1:a versionen THE POEM OF THE MAN-GOD. I 2:a versionen heter de nu: THE GOSPEL AS REVEALD TO ME. www.valtorta.org Påve Pius XII har sagt om dem: ”Publicera detta verk som det är. Den som läser det kommer att förstå. Översättaren)

 

 

 

___________________________________________